Lagerhallar Göteborg

Temahallen AB erbjuder olika varianter av lagerhallar i Göteborg. Vi har lång erfarenhet, närmare bestämt över 25 år, av att konstruera och bygga olika former av hallar. Vad du än söker för form av lagerhall så kan vi med säkerhet leverera den åt dig och dessutom garantera att du får en hall av högsta kvalitet. Du kan få din lagerhall i valfritt utförande och storlek och vi skräddarsyr helt utefter dina behov.

Kallager eller varmlager?

Beroende på om du har tänkt ha ett varmlager eller ett kallager så måste man tänka på om man ska isolera eller inte. Vi erbjuder lagerhallar i Göteborg med både oisolerat och isolerat. Vi på Temahallen AB kan hjälpa dig med vad du ska välja när det gäller val av isolering och även vad du mer bör tänka på.

Väljer du att ha en isolerad lagerhall så kan du välja ett billigare alternativ som är PIP. Det står för plåt isolering plåt och innebär att både ytter och innerväg består av plåt och där emellan ligger isoleringen.

Vill du ha ett snyggare alternativ för din lagerhall så är sandwichpanel något för dig. Det består av ett modernt byggmaterial som kan anpassas efter dig och ge din lagerhall en snygg design. Att använda sandwichpanel är dessutom energibesparande samt den är av hög kvalitet.

Väljer du ett kallager så är det vanligaste materialet trapetskorrugerad plåt. Andra alternativ är fibercement och betongelement.

Skräddarsydda konstruktioner

Vad du än beslutar dig för när det gäller isolering eller inte så kan vi på Temahallen skräddarsy en helhetslösning som passar dig. En lagerhall som är uppbyggd och konstruerad efter dina tankar och idéer och som täcker de behov du har av den. Vi är måna om att våra kunder ska få lagerhallar i Göteborg med hög kvalitet och vi samarbetar bara med leverantörer av byggkomponenter som håller den höga kvalitet vi själva har. Hos oss får du en komplett lagerhall med de fönster och dörrar du behöver och som matchar dina krav.

Hjälper dig genom hela processen

Vi finns tillgängliga för att vägleda dig genom hela processen. Behöver du hjälp med dokument som bygglov och andra administrativa moment, säg till så löser vi det.