Lantbrukshallar Göteborg

Är du på jakt efter bra och prisvärda lantbrukshallar i Göteborg? Då har du hittat helt rätt. Vi på Temahallen erbjuder hallösningar av oöverträffad flexibilitet. Oavsett om du är i behov av djurstallar eller maskinhallar kan du vända dig till oss. Vi hittar den bäst lämpade lösningen för just din situation. Välkommen!

På dina villkor

Vilken typ av lösning söker du? Vi ser till att ordna en hall som motsvarar dina förväntningar och på bästa möjliga vis möter dina behov. Inom lantbruk erbjuder vi maskinhallar samt djurstallar. Tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor. Vår personal är engagerad och ser till så att allting känns glasklart inför ditt stundande inköp.

Komplett service

Vi finns med dig från början till slut. Det innebär att vi, vid behov, hjälper dig med initiala administrativa moment som bygglov och annan dokumentation.

Djurstallar

Våra djurstallar är av hög kvalitet och optimalt anpassade för att inhysa diverse lantdjur. Våra ramar maximerar den effektiva golvytan och medför dessutom att potentiell takhöjd ökas avsevärt. Detta skapar en trivsam, säker och allmänt god miljö för djuren att vistas i.

Maskinhallar

En maskinhall från Temahallen är ett utmärkt alternativ för att effektivt skydda maskiner, verktyg och material från väder och vind. Vår unika konstruktion möjliggör en större inre yta än vad många andra alternativ tillgängliga på marknaden kan leverera.

Vi konstruerar enbart hallar av högsta standard. Vid behov av lantbrukshallar i Göteborg är Temahallen ditt givna val. Varmt välkommen!

Mycket mer än bara Lantbrukshallar

Vi har förstås ett betydligt större utbud än enbart lantbrukshallar. Hos oss hittar du exempelvis:

  • Ridhus
  • Bilhallar
  • Butiks- och Affärsbyggnader
  • Industrihallar

Kontakta oss gärna och berätta om ditt projekt. Vi är alltid lyhörda inför våra kunder och kan därmed garantera ett slutresultat som är till belåtenhet.

Mer om oss

Vi är ett dotterbolag till Malmsten och har produktionsanläggning samt kontor förlagda till Vinslöv i Skåne. Genom våra många år i branschen har vi skapat oss ett gott rykte som vi naturligtvis är måna om att bevara. Därför ser vi varje ny kund som en potentiell referens. Oavsett om ditt projekt är av större eller mindre omfattning kan vi vara dig behjälplig, och garanterar såväl engagemang som kompetens.

Välkommen till Temahallen –för lantbrukshallar i Göteborg.