Om oss

Temahallen AB har inom företaget 25 års erfarenhet. Vi är ett dotterbolag till Malmsten AB och vår produktionsanläggning samt vårt huvudkontor finner du i Vinslöv som ligger i norra Skåne. Vi har även ett regionkontor i Eskilstuna som tar hand om dig om du som kund finns i mellersta eller norra Sverige. Vi sysslar med tillverkning av stålstommar och har försäljning av kompletta stålbyggnader med en mängd olika användningsområden.

Konstruktioner och tillbehör

Temahallen AB säljer helt kompletta byggsatser till olika byggnader med våra egentillverkade stålstommar, men vi levererar även helhetslösningar. Tillbehör så som fönster, dörrar och portar tillverkas inte av oss utan vi samarbetar och köper in dessa av andra kvalitetsföretag i Sverige.

Välkänt företag

I Sverige är Temahallen AB ett mycket välkänt företag och då kanske främst inom lantbrukssektorn. Vi har levererat otaliga ridhus, maskinhallar och stallbyggnader genom åren. Idag har vi dock allt fler leveranser av industribyggnader och är en flexibel tillverkare med fokus på våra kunders behov. Av oss kan man förvänta sig en seriös och kompentent tillverkning av olika byggnader och vi krånglar inte till det utan levererar snabbt och säkert.

Vår största tillgång är vår mångsidighet och den har vi tack vare yrkeskunnig personal som har lång erfarenhet. Vi tillverkar egna stålramar allt efter kundens önskemål. Det stål vi använder kommer från Europa och flera ledande stålverk. Vi arbetar enbart med stål av högsta kvalitet.

Olika material

Vi använder oss av olika sorters material nu för tiden mot att vi traditionellt enbart arbetade enbart med trapetskorrugerad plåt. Detta för att nu finns det så många fler olika material som är intressanta samt att kunder har efterfrågat andra alternativ.

Anlita Temahallen AB när du har behov av att få en byggnad levererad, vi garanterar dig en yrkeskunnighet och kvalitet och sätter dig som kund främst.