Stålbyggnader Göteborg

Vi på Temahallen AB har under 25 år konstruerat och leverarat stålbyggnader och andra konstruktioner så som lagerhallar och industribyggnader. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med ditt köp och har därför utöver egen konstruktion av ramar även byggkomponenter av hög kvalitet. Att bygga stålbyggnader i Göteborg ska gå smidigt och lätt. Vi har skräddarsydda lösningar för dig vare sig du söker en komplett byggnad eller en byggsats med delar. Vi utför en mängd olika konstruktioner såsom idrottshallar, affärsbyggnader och mycket mer. Du kan välja mellan att få isolerat eller oisolerat.

Isolerade hallar

Du kan hos oss välja mellan en billigare och mer traditionell PIP, fastigheter med träpanel som är standardsisolerade, isolerade betongelement eller en hall som har sandwichpanel vilket ger dig en fastighet som är varm och dessutom har en vacker fasad. Vi använder oss av takisolering protan som består av en polyesterarmering belagd med mjukgjord PVC. Vi arbetar med olika varianter av protan så som protan SE, protan SE-B och protan EXG.

Oisolerade hallar

Hos oss på Temahallen AB så bygger vi många olika sorters modeller av oisolerade hallar. Man kan välja olika sorters ytterväggar som falsad träpanel vilket är mycket vackert eller en prefabricierad betongvägg som är mycket rustik. Du kan även välja mellan flera olika trapetskorrugerade plåtar som finns i flera färger. I materialväg till tak så finns det en mängd olika att välja mellan, men de två vanligaste är fibercement och plåt. Väljer du att använda ett plåttak så kan vi förse det med en beläggning som är kondensupptagande. Väljer du fibercement så har den redan ett kondensskydd inbyggt.

Hör med oss

Vad det än är för stålbyggnader i Göteborg som du söker så kan vi på Temahallen AB leverera det. Vi garanterar hög kvalitet och att du som kund blir nöjd. Vi kan dessutom se till att dina byggnader får en bättre inomhusmiljö med bra ljusinsläpp och ventilationshuvar om du önskar detta. Vi har vårt huvudkontor i Sverige men även i Danmark och Norge. Dessutom kan du kontakta våra fristående återförsäljare.

Från början till slut

Temahallen kan hjälpa dig med allt från bygglov till brandskyddsdokumentation - från ax till limpa helt enkelt. Ta kontakt med oss för en första konsultation.